Get Adobe Flash player

Астрологът Деян Колев: Влизаме в четвъртото измерение

Астрологът Деян Колев: Влизаме в четвъртото измерениеЗемята проговаря, мъжете стават жени, седят вкъщи по печката

30-април-8 май 2010 г. в. 168 часа

автор ЙОАНА ПЕНОВА,

НЕЧУВАНИ катаклизми са на път да застигнат България. Наводнения ше покосят страната ни. Получих пророческо знамение, че Варна и Бургас ще бъдат залети от тонове вода. Дунава ще прелее от коритото си. Очакват ни огромни изпитания. Земята боледува в момента от разрушителната дейност на хората. Следващите месеци и години ще бъдат много трудни", твърди ексклузивно пред ,168 часа" магът и лечител Деян Колев.

Феноменът от 17 години се занимава с езотерика, астрология и мистични науки. От дългогодишния си опит със справянето с природни феномени и разваляне на магии Колев е категоричен, че опустошителни земетресения, вулкани и наводнения ще засипят цялата планета.

 

Пророчествата на Колев идват във време, Когато светът е разтресен от природни катаклизми. От началото на годината Земята претърпя три опустошителни

 

земетресения - първо в Хаити, после в Чили и в Турция. Освен земетресенията незапомнени студове сковаха Северното полукълбо. Проливни дъждове и наводнения се стовариха над Южното полукълбо. Вулканът Ейяфятлайокутл изригна в Исландия и километрични стълбове от пепел парализираха за седмица авиотранспорта на Стария континент. Веднага след това съседният вулкан Катла се събуди и в момента изпитва напрежение, равно на 3000 миниземетресения с маг-нитуд до 3,1 по Рихтер. Пуши и вулканът Шивелуч в Камчатка. Деян Колев има свое обяснение за явленията, които се роят безспир.

„Няма друга година, в която накуп да са се събирали толкова много и различни разрушителни природни явления. Това не е случайно. Намираме се на прага на един от най-грандиозните моменти в историята на човечеството, но трябва да сме готови за “великия преход", разяснява феноменът.

Според него са абсурдни прогнозите, че 2012-а ще бъде краят на човешката история. Подобни твърдения могат да доведат само до масови психози, но нямат общо с реалността. 2012-а е забележителна не с изтребването на човешкия род из корен, а с това, че Земята ще влезе в четвъртото измерение. Изпитанията се роят не за да погубят човечеството, а за да подготвят нечувания прелом.

„Ние дори не можем да си представим какъв ще бъде животът ни след 2012-а. Тогава времето няма да съществува За нас, ще живеем на много по-бързи обороти. Ще изживяваме радостите си, любовите си за по-кратко време и ще бъдем по-дълго време млади ", категоричен е Деян Колев.- Но преди да заслужим живота в новото измерение, на хората ще им бъде потърсена сметка за всичко, което са причинили на Майката Земя. Преломите няма да подминат страната ни. Наводнения с невиждани мащаби ще потопят родните земи.

„Варна и Бургас са в голяма опасност. Сънувах пророчески сън, че са потопени под вода. Дунава ще се разлее, ужасяващи катаклизми грозят България. Паника не трябва да се всява, нямам информация кога точно ще се случи това. Но едно е сигурно - потопът ще е разрушителен", разяснява астрологът. През месеците преди 21 декември 2012-а човечеството ще преживее не само опустошителни катаклизми. Освен другото лице на планетата Земя, хората ще чуят и гласа й.

„Земната честота се е повишила неимоверно в последните няколко години. От 7,8 херца е вече 13. 20 херца е шумът, който може да бъде доловен от човешкото ухо. Не е научна фантастика, а съвсем реално ще чуем гласа на Земята. Но едва ли планетата ни ще има нещо хубаво да ни каже. Това е информацията, която получавам от звездата Сириус.Земята няма да ни благодари за Замърсяването на моретата или за разрушаването на озоновия слой", ядосва се Колев. Тъкмо неправилното отношение към планетата ни предизвиква катастрофите, които ни застигат, категоричен е той.

Назидателният глас на Майката Земя изобщо не е най-невероятното явление, на което I ще станем свидетели. Големи преобразувания очакват и личния ни живот.

„Магнитният полюс на планетата се измества, и то с драстични темпове.

Това физично явление буквално ще ни промени живота. Мъжете и жените ще си разменят ролите. Жените вече ще изхранват семейството, ще градят кариера и ще правят секс За една нощ. На тяхно място в кухнята ще се изявява силният пол, който ще се грижи за отглеждането на децата. Ако се вгледаме около нас, ще видим, че този процес вече става реалност", прави удивителни прогнози чародеят.

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев