Get Adobe Flash player
Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности

Фондация Сириус 2018

Контакти

Адрес:

гр. София, Център, Възраждане

бул. Стефан Стамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. Пиротска срещу Женския пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

Телефон: 0882 380 094

Децата индиго - хора от бъдещето

Смайващи случаи със свръхнадарени хлапета

  • Например Джон от Ню Йорк е "художник Индиго". На 5 години той създал свой музикален ансамбъл. Когато станал на 9, те вече записали първия си компакт диск и станали победители в конкурс. Всички песни композирал, аранжирал и изпълнил като солист самият Джон. На 17 години той вече бил признат професионален музикант.

 

  • А Серьожа Краснов от Санкт-Петербург е "хуманист". От 3-годишна възраст той може да чете книги, без дори да ги отваря – само слага ръка на обложката. Но в същото време е способен рязко да "превключи" на отворения прозорец и да започне да брои облаците на небето...

 

  • Веднъж двегодишната Нанси се събудила с думите "Аз съм бременна! Вече имам една дъщеря и трябва да замина за друг град, за да я взема.”. Изяснило се, че момиченцето е установило контакт с някое от своите минали въплъщения, в лицето на някаква млада актриса, и транслирала всичко това. След това всичко преминало. Но от време на време се повтаря и тя шокира роднините си с нови и нови неща.

 

  • Ето още един ярък пример за свръхспособности. 17-годишната Наташа Демкина живее в Саранск (Мордовия). Тя може, без каквито и да било прибори, да вижда вътрешните органи на хората. Нейната дарба се появила когато момичето било на 10 години, след операция на апендикс. Операцията преминала неуспешно – лекарите забравили тампон в коремната кухина. След повторната оперативна намеса в организма на момиченцето, тя изведнъж видяла себе си в корема на майка си, като в телевизор. Всички помислили, че бълнува и я завели при психиатър. Но тя видяла, че той има язва на стомаха, за което направо му съобщила... Лекарят бил шашардисан... Отвели Наташа в чужбина, където отново се потвърдили способностите й. Оттогава в родния си град тя е нещо като ходещ феномен, при който се записват за преглед болни хора. Сеансът продължава няколко минути. През това време Наташа изпада направо в лек транс. Зениците й се разширяват и тя гледа към тялото на човека, все едно вижда през него. После дава информация за видяното.

 

  • Американката Мери вече престанала да изтръгва от ръцете на своя 8-годишен син книгите по Кабала, които той “поглъщал” като чаши с минерална вода. Преди тя смятала, че подобен интерес към Кабала е неподходящ за възрастта на момчето и криела книгите. При това той можел, с помощта на молив, който наричал "вълшебна пръчка", да открива загубени предмети в къщата.

 

  • Брюс Хлебников е едно от най-силните деца на света. Сега той е на 14 год. Още като бил на шест, започнал да къса календарите от 365 страници... Можел да разкъса напреко том от съчиненията на Карл Маркс (дебелина -1000 страници!!!), което даже влязло в Книгата на рекордите Гинес. Когато станал на десет, той вече имал червен пояс по ушу. На същата възраст можел да тегли с дългата си коса две коли BMW с общо тегло 5 тона. И това съвсем не е всичко. Той може да вдигне 300 пъти 8-килограмова гира, а с един юмручен удар да разтроши едновременно 15 тухлени блокчета, наредени едно върху друго... Това необикновено дете се е "материализирало" от майка, която, откакто забременяла, се привързала към филмите с Брус Ли и си мечтаела да роди дете с неговите качества, което да бъде също така силно и известно като актьора. И успяла.

 

  • 10-годишният Джон престанал да ходи на училище, заключил се в стаята си и сложил на вратата табела с думите "Омръзнаха ми". Оказало се, че имал предвид учителите си. След разследване се изяснило, че момчето има всички признаци на "индиговост" и с него започнали да се занимават индивидуално. Тогава всичко си дошло на мястото. Особеното на Джон е, че той може да предвиди събития от бъдещето на своето семейство. Например – операцията на очите на баба му. Или друг случай: веднъж когато неговите родители били заминали на ски в планината, той внезапно си представил баща си, който падал. В същия ден по телефона им съобщили, че по време на спускане, бащата паднал и си счупил крак.

 

  • Наташа Бекетова от Анапа проговорила на 120(!) езика, в това число на древните от типа на древнoперсийски, арабски, латински и пр. , когато била на 16 години! Случило се по време на урок по математика в училище. Учителката се развикала на Наталия, че преписва на контролното от приятелката си, след което момичето припаднало. Като се свестила, Наташа заговорила на староанглийски. Изпратили я при специалисти, които установили, че Наташа владее даже езици, които вече са считани за "мъртви" и са говорени от отдавна изчезнали племена. Московските учени от Института по изтокознание предположили, че припадъкът по някакъв фантастичен начин е пробудил в Наташа "пропамет". А самото момиче твърдяло, че в нея са се пробудили не просто езици, а нейните предишни 120 живота, парченца от които изплуват пред очите й, но тя не може напълно да възстанови цялата картина. Тя или си спомня себе си в първобитно племе, или като романтична японка, или като френски воин, убит в жестока военна схватка... Сега Наталия е на 24 г. Работи като продавачка.

 

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев