Get Adobe Flash player
Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности

Фондация Сириус 2018

Контакти

Адрес:

гр. София, Център, Възраждане

бул. Стефан Стамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. Пиротска срещу Женския пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

Телефон: 0882 380 094

Цели на индигото

Казва се, че от 2007г децата Индиго ще получат своя „план”, който ще бъде основан на универсалната доставка на енергията за новото съзнание на децата на тази планета. Става дума за това, че всички Индиго на Земята ще бъдат по някакъв начин организирани. Ще се извърши преход на съзнанието: „Индиго ще имат една обща цел. „Организация” – те ще започнат интуитивно да осъзнават своя план. И както винаги, те ще имат свободен избор и ще могат да правят всичко, което им се прииска.  Вие ще видите бавното и обединено движение на младите хора на Земята към сътворението на много необичайни неща, които в момента витаят във въздуха.....”

Не бива да се учудваме, ако Индиго „свалят правителства, създават невъзможното, съпротивляват се на системите и отхвърлят някои свещенни правила, това е единственния начин за създаване на Новия Йерусалим. Старата парадигма трябва да си отиде.

Цели на ИНДИГОТО!!!

Техните деца и внуци ще бъдат истинските миротворци на утрешния ден. Една от най-важните им задачи е да ни подтикнат към промяна и да ни накарат да забележим, че много от нещата, които не обичаме, но приемаме по навик, принадлежат към старите, вече ненужни системи. Въпросът за истинската демокрация и истинското равноправие и тяхното осъществяване ще стане по-важен от всякога. Новият мир трябва да се възцари навсякъде и сред всички - държави, народи и същества. Това е желанието, което всеки носи в сърцето си, бил той млад или стар, малък или голям, бял, чернокож или жълт, индигово дете или възрастен!


А това са Най-важните духовни задачи на индиговите деца:

• Да обичат безусловно всички и всичко, за да върнат любовта на Земята.
• Чрез високата си енергийна честота да дадат шанс на човечеството и планетата също да усилят трептенето си.
• Да превърнат търпимостта в основна норма на земното съжителстване.
• Да проявят медиумните си способности, за да започне човечеството отново да приема медиумите за нормални хора.
• Да внушават, че всяко нещо следва да е подчинено на доброто и да служи на човека и обществото.
• Да разкрият на човечеството, че съществуват духовни семейства*
• Да помогнат на своите родители да възстановят връзката си със собствената си духовност.
• Да помогнат на човечеството да се откаже от остарелите си убеждения и представи.
• Да донесат на планетата нови методи за лечение.
• Да убедят хората да поемат отговорност за всичко, което се случва в живота им.
• Да научат човечеството, че материята следва мисълта, което означава, че ние сами създаваме нашия свят и затова можем всекидневно да то променяме.
• Да свържат наново хората с техния висш Аз и по този начин - с интуицията им.

 

Естествено, духовните способности на децата-индиго като цяло са тясно свързани с техните задачи, но същевременно са специфични за всяко едно и съответстват на конкретната му жизнена ситуация. Мисията на индиговото поколение в сферата на Духа е по-скоро колективна, но това не означава, че отделната личност не носи индивидуален заряд и не преследва различна цел. Тя трябва да осъществи рождената си визия в една определена среда.
Като изключим голямото разнообразие от способности на малките индиго, за изредените по-долу може да се твърди, че са общовалидни:

* Тези деца са истински лечители. Когато биват докосвани от тях, хората се изпълват с хармония, успокояват се и се разтоварват от стреса.
* Способни са на силна любов. Излъчват толкова любов, че човек веднага я усеща.
* Бързо се ориентират в духовните концепции и действат според тях.
* Притежават развит вътрешен усет за истината в живота. Схващат кое е правилно и кое не и се насочват към правилното.
* С лекота общуват с всички творения на природата -животни, растения, камъни - и усещат Духа в тях.
* Имат способността да виждат и възприемат всичко в неговата цялост.
* Естествената им нагласа е да търсят доброто у човека, тъй като съзнават, че всеки е произлязъл от Бог; те просто искат да обичат.
* Още от малки използват (несъзнателно) високочестотната си енергия и, водени от усета си, се сближават с възрастни или свои връстници, които се нуждаят от нея.
* Проявяват грижа за другите, държат на справедливостта и я отстояват, и с обективността си се опитват да въдворяват мир.
* Имат силно развита интуиция, умеят да установяват контакт по мисловен път и да предават енергия от разстояние.

Когато децата-индиго пораснат, ще "покрият", всички професии, обединявайки науката с духовността. Новостите в областта на интеркомуникациите (интернет и телекомуникации) са точно това, което им трябва и сякаш се създава за тях. С начина си на мислене, идеи и творчество те ще обогатят, излекуват и преобразят нашето общество. Когато наложат искрени и порядъчни взаимоотношения в него, ще създадат нова основа за по-нататъшен духовен растеж. Тогава глобализирането на света ще се ускори, хората ще престанат да враждуват и в своята заедност ще заживеят по-спокойно и безгрижно, с чувство на удовлетворение и пълнота. Представата, че след около двадесет години индиговото поколение ще поеме живота на Земята в свои ръце, ме изпълва с надежда и радост.

 

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев