Get Adobe Flash player
Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности

Фондация Сириус 2018

Контакти

Адрес:

гр. София, Център, Възраждане

бул. Стефан Стамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. Пиротска срещу Женския пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

Телефон: 0882 380 094

Хора индиго сриват системата през 2012-а

Новата раса има 13 чакри, сияе и говори с Космоса, разкрива рейки - мастрър Деян Колев

 

Експертът по биоенергетика Деян Колев доказва и обучава индиговите хора в България


Много учени, пророци и езотерици тръбят, че нещо ще се случи през 2012 година. Казват, че след тази дата Земята няма да бъде същата - условията на живот или самите хора ще се променят драстично и необратимо. Всички коментират и чакат със скръстени ръце (но не в молитва) метеор от космоса или глобалното затопляне да сбъдне най-апокалиптичния сценарий. Един българин обаче не само говори, но и действа. Рейки учителят Деян Колев е от новото поколение посветени магове, които вярват, че ключът към спасението на България и света се крие в самите нас. И по-специално в децата със свръхестествени заложби - индиго. От няколко години ловецът на феномени обикаля страната, издирва и обучава неосъзнати таланти, спуснати на наша територия свише.

Жрица на Сириус в Силистра

"Заблуда е, че индиго са само деца. Постоянно е имало боговдъхновени индивиди, но те са били доста малко. Преди около половин век се случва нещо и те започват да идват на вълни в някаква геометрична прогресия. Днес най-много на глава от населението има в Индия, Китай и в България", разкрива учителят по рейки Деян Колев. Един от малцината българи, които изследват хора индиго у нас, обяснява, че през 70-те години е първата вълна от свърхнадарени хора. В чисто човешки план този набор са по-агресивни и нападателни, разчитат на силата. Втората вълна идва десет лета по-късно. Тяхната аура сияе във виолетово. Те са далеч по-чувствителни, хармонични и любящи индивиди. От 1990-а започват да се раждат кристалните деца, които не признават земния ред и не се съобразяват с никакви порядки и закони. При родените около новото хилядолетие Деян Колев наблюдава смесване на характеристиките на индиговите, виолетовите и кристалните същности. Някои от тях имат способността да общуват дори с извънземни форми на живот. Разказва ми един показателен случай. В Силистра го викнали на пожар да развали черна магия в едно семейство. Оказало се обаче, че малкото дете предизвиква паранормални явления, общувайки с... Космоса. "Момиченцето, на 5 годинки, ни в клин, нито в ръкав ме хвана за ръката с въпроса: "Мога ли да танцувам с теб." Аз, естествено, приех. "Няма да казваш на моите родители какво става и ми показва две пръстчета. Питам я: "След два месеца ли да кажа?". "Не, другото - две години, ми отговаря. - Ние сме много и ще се покажем". Оттогава мина точно година и половина. Аз поисках да я провокирам. Нарисувах й съзвездието Орион. Обяснявам й, че съм Сириус, защото в момент на дълбока медитация получавам ментален информационен канал за тази част на галактиката, вероятно душата ми е дошла от там", разяснява Деян. Невръстната жрица обаче го поправила - "не си от тук", и му показала една друга планета, която наистина съществува в посочената орбита.

Да отключиш човек

Фантастичните събития нахлуват в живота на Деян Колев покрай едно лозе. Завистливи комшии отрязали лозите им в Плевенско. Баба му отишла при местния шаман да пита кой е злосторникът. Покрай отговора екстрасенсът прозрял още, че внукът й е със паранормални способности. И да не се притеснява за предстоящия изпит по информатика, защото щял да го изкара с петица. След този случай тийнейджърът осъзнал, че животът не е "само пари и мацки", а има и друга, духовна страна. Постепенно се отракал при селските врачки в земните окултни практики, а с учението рейки отворил сетивата си и за космическите сили. Посвещението си в биоенергийната техника направил преди 17 години. Своята кариера започнал с лечение на кисти, тумори и шипове. Скоро обаче видял, че болестта само сменя името си, но не и тялото. Заради стреса, духовния дисбаланс и неовладените емоции излекувани пациенти след две години заболявали отново. Така младият рейкист осъзнал, че трябва да работи не само с тялото, а и с душата. "Когато бях в Москва, много екстрасенси ме мъмриха. Казват, няма да разваляш магии, иначе правиш мечешка услуга. И бяха прави. По-добре хвани човека, обясни му, че е 3 в 1 - тяло, душа и дух, и го научи как сам да се защитава от енергийни вмешателства. Защото това изпитание е от съдбата дадено, да прогледне и да се осъзнае. А не да даде хиляди левове на някакви шарлатани уж за корекция на кармата и после да чака Годо", пали се Деян. Твърди, че неговият метод е на малко по-високо ниво, защото отключва духовните способности на човека. "Това е работа с душата. Половината от нея обитава кръвта, а другата част се крие в нервната система. За това всички болести тръгват от нерви. Освен енергийните корекции, които правя по тялото, аз се вдигам на ниво галактика и търся кой си като звезден дух", обяснява посветеният българин.

Освен на своите енергийни способности, той разчита и на високотехнологична апаратура, която сканира аурата и чакрите. Експертът по биоенергетика твърди още, че както всяка чакра свети с различен цвят, така и аурата на всеки човек е различна. В червено светят най-приземените съзнания. В зелено сияе ореолът на духовните учители. Аурата на индиговите хора варира от виолетово до бяло.

Гасят тока с мисълта


Според Деян след две години ще настъпи планетарен преход с отваряне на човешкото съзнание. Ще го извърши новото индигово поколение. То владее не седем, а 13 чакри, с които може да общува с висшите селения. Около тази дата обаче имало голяма вероятност да спре и токът. Деян Колев съди по себе си. Тъй като също бил индигов тип, при по-емоционално състояние или в пристъп на афект се случвало да гаси тока в цял квартал. "Психокинетичните способности на човек са огромни, а спирането на тока е техника, която може да се тренира. Ако голяма група включи и силата на духа отгоре, може наистина да срине цялата система - интернет, електричество, комуникации", убеден е Колев. Въстанието на индиговите обаче щяло да бъде по-скоро спонтанна реакция, отколкото планиран саботаж. Около 2012 година ще се развихри планът чиповете с биометрични данни да започнат да се лепят от паспортите по телата ни. Много индиго обаче ще поискат свободата си и ще въстанат срещу нарушената хармония в света. Така ще сринат системата, а без електричество няма как да бъдат следени и чиповете, гласи най-прясната теория на конспирацията.

Ангелите слизат през 2010-а


Работа на Деян Колев с представители на различни поколения ясно му показвала, че текат невидими трансформации в човека и във фините светове. "В момента цялата енергетика на земята се променя. През 2010 година ще се раждат деца с ангелски души. Бях сащисан, когато, влизайки за първи път в астралното тяло на такива хора, не открих никаква информация от прераждане. Тези духове идват чисти като сълза. Това е съвършено нова матрица на Бога!", възкликва рейкистът, който определя себе си като енергиен воин.
Споделя, че неговата мисия е да пази страната от земетресения и зловредни външни влияния. Другото, което е получил като информация свише, е да търси индигови същности и да ги обучава за предстоящите тежки дни.
"Целта ми е да развивам техните енергийни способности. Някои от тях вероятно ще се преквалифицират по-късно в енергийни воини, които ще пазят със силите си България от земетресения и зловредни външни влияния". На въпроса ми, а не иска ли да обучи и оглави най-модерната армия, чародеят отговаря: "Индиго не търпят лидерство и авторитети. По-малките не искат вече да ходят на училище. И това не е заради лошо възпитание или семейна среда, защото се случва по целия свят. Ето, 60% от американчетата вече учат дистанционно. Отделно самите те казват, че не желаят научни дисциплини, като история например, които са откровено манипулирани и погрешни".

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев