Get Adobe Flash player

Деян Колев: Дете индиго дреме в Бербо

Звездата на родния футбол сияел в "клубните" цветове на шестата раса

Димитър Бебратов е дете индиго

Искрен поглед, сведен надолу, който рядко среща очите на събеседника. Ранима душа на елен, в която всяка лоша дума резонира като плачещ "Страдивариус". Това са само част от белезите, по които специалистите намират и доказват децата индиго. Сензационно тестът им за принадлежност към най-новата човешка раса се оказа положителен и за звездата на родния футбол Димитър Бербатов.

 

"Ако някой все още се чуди защо Бербатов не е перде като съотборника си Уейн Руни или защо сдаде без бой националната фланелка - отговорът се крие именно в цвета на аурата му. При тези индивиди конвенционалната земна логика просто не работи", коментират родни парапсихолози.

"Митко е доста интровертен, надарен с безброй таланти. Той може да пише, рисува, за футбола дори не говорим. Ако го замерим с уреда ауракамера, убеден съм, че биополето му ще свети в индигово-виолетовия спектър", заяви рейки мастър Деян Колев. Той е един от ловците на свръхнадарени деца, които издирва с високотехнологична джаджа (интервю с Колев четете по-надолу).

Терминът деца индиго обаче не е точен, защото не всички са хлапета. Експертите твърдят, че това са духове с мисия, които се прераждат на земята от край време. Напоследък обаче започнали да идват масово на вълни през десет години. Причината - трябва да осъществят прехода от петата материална човешка раса към шестата - на духа.

Първата индиго вълна слязла на земята през 1970 година. Хората, в които се въплътили, проявявали агресия и имали болезнено чувство за справедливост. Второто индигово поколение започнало да се преражда след 80-те години. Подир тях дошли кристалните деца.

Ако изчисленията на специалистите са точни, то Бербатов (роден на 30 януари 1981 година), принадлежи към втората индиго вълна.

"Те са много чувствителни, хармонични и любящи индивиди. По-сензитивни са от околните. Една лоша дума или негативно събитие в тяхната душевност получават огромен отзвук и трудно се съвземат. За това стресът при тях е основният препъникамък за велики дела", обясни нумероложката маг Зорница. Всъщност именно стресът бе думата, с която Бербо оправда и раздялата си с националния отбор.


Деян Колев: Да тренира финта на чакрите

- Г-н Колев, наистина ли Бербатов е дете индиго и има ли това връзка с неговата зодия?

- Има, но тази връзка не е задължителна. В случая обаче имаме поразително съвпадение между зодията на човека и цветовия спектър, с който Вселената го зарежда с духовна сила. Всъщност вашето откритие напълно се припокрива и с моите наблюдения върху енергетиката на Митко. На два пъти по време на сеанс съм сканирал от дистанция аурата му. Отговорно мога да заявя, че тя сияе в индигово-виолетови нюанси. За да бъда на 100% сигурен обаче, трябва да го замеря и с уреда аура камера.

- С какво индиговите хора са по-различни от останалите?

- В ежедневието действаме според повелите на материалните енергийни центрове - първа, втора, трета чакра, които отговарят за храна, секс и т.н. Индигото приоритетно се движат според другите духовни енергийни центрове - на сърцето - зелена чакра, на интуицията - синьо-виолетова и коронната - бяла, с която осъществяват връзката си с ритъма на Космоса. За тях старите хора много точно са казали - витаят в облаците или вятър ги вее на бяла кобила. Последната поговорка е много точна, защото аурата на тези хора освен виолетова и лавандулова нерядко е бяла, изпълнена с божествена любов.

- Щом са толкова одухотворени, къде е проблемът тогава?

- От биоенергийна гледна точка няма такъв - те са съвършени, Повечето гении като Моцарт, Да Винчи, Айнщайн са станали такива благодарение на своята свръхсензитивност да улавят информацията (музика, познание, формули), спусната свише от астрала. Някои могат да общуват с духове, имат ясновидски прозрения, местят с мисълта си предмети, подсъзнателно управляват времето. Но когато трябва да вършат нещо на земно ниво, индигото не могат да превключат трансмисията си на енергийните предавки. Поради тази причина индиговите същности срещат неразбиране в обществото. Защото вместо да взимат - дават, вместо да мразят, обичат, вместо да се подчиняват на ред, го рушат. Образно казано - не се вписват в картинката.

- Какво бихте посъветвали Митко Бербатов?

- Първото, което казвам на всеки, потърсил помощ при мен, е да осъзнае, че е различен. После вече трябва да научи как да хармонизира тялото и връзката му със звездния дух, който непрекъснато го тегли нагоре към високите нива. Нека действията му се ръководят от любовта, прошката и милосърдието, което Бербатов прави чрез широката си благотворителна дейност. Но когато му предстои мач, да спуска пердето (енергийния щит) и да превключва на земните енергийни предавки - агресията и парите. Така скоро ще вкарва повече голове, отколкото някога си е представял.

- Индиговите проблеми не идват ли от сблъсъка между петата раса и новата шестата?

- Старите източни и по-новите западни пророчества говорят едно и също - за преломен момент в начина на мислене на цялото човечество. Той ще се осъществи именно от децата индиго. Има обаче една опасност, която и други изследователи съзират. Тъй като са гнетени и потискани от старата раса, шестата се затваря още повече в себе си. Така се превръща в отрицателно индиго, т.е. божествената любов обръща поляритета си в омраза, гняв, злоба, агресия. България е на второ място в света по надарени индивиди след Китай, но 80% от тях са на път да се превърнат в отрицателно индиго. Тези деца трябва да станат приоритет на цялата държава, защото са важни и от стратегическа гледна точка. В близко бъдеще индигово-виолетовите същности ще бранят страната ни от стихии и земетресения само със силата на мисълта си. Така или иначе катаклизмите в бъдеще ще се множат и нашите създатели ни дават това средство за защита. Хората, които усещаме вибрациите от фините измерения, го знаем, скоро и целият свят ще прогледне. Пекин вече обучава своя армия от шестата раса.

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев