Get Adobe Flash player

Интервю с Деян Колев експерт по енергийни корекции

Деян Колев - експерт по енергийни корекциКой е Деян Колев?

Индиго личност от първа вълна индиго – reiki master, завършил съм икономика в Свищов, маркетинг. Дарба да виждам от 17 години, работя с 13 чакрена енергийна система. Какво друго? Роден съм в Ловеч.

Определяш се като индиго личност, би ли обяснил какво точно означава това на нашите читатели?

 

Индиго личност имат хората, които работят с шеста и седма чакра, имат индиго виолетов и бял цвят в аурата, чувствителни и различни със силна интуиция.

Завършил си икономика и маркетинг, как се забърка с тези неща така далечни от образованието ти?

От малък имам интуиция и говоря за това, че има сила, която създава хармонията и любовта, не се подчинявах на закони, защото човек има право на свобода.

Какво представлява аурата?

Енергия на фините тела на човека, която чрез чакрите тези енергийни тела се свръзват с тялото. Има 7 основни чакри.

Защо информацията за чакрите и аурата е толкова недостъпна за обикновения човек, който е далеч от тези неща?

Защото България е на кръстопът меду изтока и запада. Западното, материално мислене е повлияло в някаква степен на начина на мислене на българите.

Какво ще кажеш за думите на Ванга, че сме духовни водачи и един ден България ще надигна снага?

Много от водачите на атлантите са преродени в България, както и маите, много силни и чисти души са в България. Обръщам се към тях за обединение, тези които са различни от деца, които владеят любовта, на които този свят стана твърде материален и агресията взе връх.

Често споменаваш любовта, това ли е ключът към отключване на чакрите?

Това всичко, за което се ражда на земята, да изживее макар и малко това чудо наречено любов, с духовни практики и осъзнаване може да достигне до божествената любов.

Чакрите са 7, а ти спомена, че работиш с 13 чакрена система. Как става това?

С годините човек осъзнава много неща. Духовните водачи от Сириус ме обичаха в тази система. Тепърва човечеството ще осъзнава наличието на тези чакри, които са свързани с новото измерение, което идва – четвъртото измерение.

Разбрахме, че имаш така наречената ауракамера…

Тя измерва цвета на аурата, нарушенията в нея, емоционалното състояние

Може ли човек да промени цвета й? Или ако е жълт човек си остава такъв?

Може да се промени, но сърдечния цвят много трудно, с различни методи на лечения. Правихме опити и има много резултати. Чекрите се балансират, цвета се изменя като техниката за обединение на дух, душа и тяло, с която работя.Помага за осъзнаване на хората, че има друг свят, още измерения и така се променя аурата. Проблем е, че чувствителните хора трудно се отпескат, а индиго хората не искат да живеят с обществото, споделят ми, че усещат злобата, отрицателните мисли. Децата не искат да ходят на училище, трябват духовни центрове за индиго.

Как разбра, че си индиго?

Зная, че съм различен от дете, имам спомени от 3 месечно бебе. Различен съм, всичките ми съученици го знаеха, сега вече аура камерата го доказва – излизам индиго. Такава е играта на земята, за съжаление, но пробуждането е факт. Малките деца индиго наситиха земната аура с много светлина. Така те променят подсъзнателно всички около себе си. Тези деца имат отворено съзнание, виждат предишни животи, енергии, светове. Преди хиляди години анунаките са повредили ДНК спиралата на човека, сега е с двуспирална ДНК, а трябва да е дванадесет спирална. Земята влиза в ново измерение. Човек ще започне да работи с по – голям процент от мозъка, над 15.

Защо някой не иска ние да осъзнаваме тези неща и се прави всичко възможно, за да държи вниманието ни далеч от духовното?

Защото анунаките или техните рожби – гущероподобните контролират света със страх, кредити, войни, масово медийно затъмнение, еврейските родове, на Родшилд.

Какво печелят от това?

Нищо. Печелят роби по цял свят, рушат планетата, животните се избиват от ловци, пчелите изчезват, делжините също, замърсяваме атмосферата, сечем горите, петрола свършва, а нашата планета е толкова красива.

Чувстваш ли се самотен с цялата тази информация? Как те намират хората?

Мъдростта винаги е самотна, но съм щастлив след ходенето ми в Москва, че ме видях с какво се занимавам, в България много хора идват да разговаряме, осъзнати, по – скоро се чувствам щастлив.

Всеки ли може да борави с аура камера?

Подготвяме методи за обучение на деца индиго. Фондация с цел изграждане на индиго училища, щастлив съм, защото в България има голям потенциал и много осъзнати хора. Благодаря и за подкрепата. С аура камерата може да се снима всеки, но за това бях в Москва – изкарах курс за тълкуване и работа с нея.

Вие сте изключително интересна личност и едно интервю не би било достатъчно! Бихте ли казали последни думи на нашите читатели на този етап?

България е подтискана умишлено през последните двадесет години финансово, енергийно. Само този, който го е страх атакува. Ние сме силни, защото знаем, че сме българи!

Можете да намерите статията в 7 брой на списание AVAart, натиснете тук

 


 

Още статии по темата:

Интервю с виолетовия генерал Деян Колев

Деян Колев: Дете индиго дреме в Бербо

 

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев