Get Adobe Flash player

Индигото атакува

Заради липсата на любов и фалшивия морал шестата раса стават демони, алармират посветени; Касапинът от Кърджали бил жертва на дисхармонията в обществото

Клането в Кърджали се дължи на феномена отрицателно индиго. За последните месеци това е поредното убийство, дело на млад човек, представител на новата, Шеста раса. За това алармира рейки мастър Деян Колев, експерт по биоенергийните проблеми на подрастващите.

По думите му светът е изправен пред опасността небесните пратеници, дошли да спасяват човечеството, да се превърнат в демонични същности. Те носят висша любов, но в семейството и обществото от Петата раса получават само омраза. Съвпадение или не, но 17-годишният килър изтъкна, че майка му не го обичала достатъчно и не му обръщала внимание, не получавал подаръци. Той взел решение да я заколи и да удуши по-малкото си братче, което станало свидетел на отмъщението.

 

Третата вълна

Невидима бомба със закъснител цъка във всеки дом. Индиго децата, дошли с третата вълна между 1991 и 2000 година, се превръщат в демонични същности, предупреждава Колев.

"Всички индиго деца се раждат с положителна настройка към магнитосферата на Земята. Но заради липсата на подход към тях от страна на обществото се затварят вътре в себе си. А ако тяхната по-чувствителна система не отдава енергия навън, по законите на вселенската хармония се превръща в ин. Пшениченото семе е с ин енергия. Тя му осигурява защита и сила да запази в себе си потенциала, холограмната проекция на цялото. Ян поляритетът дава разгръщане, развитие, еволюция. Стеблото, което ще израсне на повърхността от една семка, е въплъщение на яновата сила", обяснява рейки мастърът.

Все същият закон за баланс на енергиите действал и при човека. Ние сме 50% положителна енергия (ян), и 50 на сто отрицателна (ин). Това било като ези и тура на монетата - няма лоша страна, защото и двете формират нейната стойност. Но ако отрицателният полюс погълне положителния, се отваряла черна дупка в микрокосмоса на човека и той тръгвал да върви назад към ембрионалното си развитие. Тогава в живота му настъпвал хаос, дисхармония, разруха, бесове.

Бунтовете на новата раса

"Те са дошли на Земята с висша любов и морал от архангелски порядък. Щом усетят враждебната среда, инстинктът им за самосъхранение сработва и те се затварят в себе си, както семето се свива под земята през зимата, чакайки по-добри времена", разкрива Колев, който изследва човешката аура със специален уред. казва, че в момента разкрива всичко, което знае, в книга - "Аурата на България", която излиза напролет. "В нея описвам рисковете пред планетата и Шестата раса, които са наистина много. Никой не забелязва факта, че през 2010 г. у нас избухнаха серия от ученически бунтове на деца индиго. Те са продукт именно на новата енергия, която носят тези духове, инкарниращи се на Земята. Трансмутацията, която отгоре ми казват, че настъпва, се изразява в болезненото чувство за справедливост и съвършено кристалния морал. Защото не можем да ги учим в училище не лъжи, не кради и в същото време те да гледат политиците по телевизора и възрастните около тях да правят обратното. Но разликата при Шестата раса е, че тя не се асимилира от греха, а превърта. Така е направена от Твореца. В момента България е изправена пред голяма опасност - младежите ни от положително индиго да се превърнат в отрицателно. Те са объркани и уплашени и не знаят за какво са на тази Земя. Усещат, че са по-различни, но не срещат подкрепа от своите родители и учители. И ако не се научат да владеят тази висша мъдрост, чувства и паранормални способности, които носят, стават демонични същности", алармира Деян Колев. В късната есен, пък 20-годишно индиго от Гара Лакатник затри баба си след като я накълца на парчета.

Небесни аутсайдери

Редица експерти у нас и в чужбина изтъкват, че старият ред смазва небесните месии и те често завършват живота си като аутсайдери, алкохолици, наркомани. Стигат до самоубийство или убийство и затвор, не издържайки изпитанията и сблъсъците със света на възрастните. Явлението е масово, но никой не говори за него, дори в световен мащаб, камо ли в България. А то е опасно, защото уврежда точно онези индивиди, които трябва да осъществят трансформацията на света ни от материализъм към духовност, от трето към четвърто измерение.

"Лъжите пред индиго децата не вървят. Те имат сякаш вграден детектор на лъжата и щом усетят неискреност у родителите и обществото, се затварят в себе си и се самоизолират от околния свят. Това е Второто пришествие, за което са предупредили пророците в Библията. То ще дойде уж като спасение и ще ни погуби", изтъква радиестезистът Радослав Димитров. Дори ако разгледаме самото название индиго, то крие в себе си предупреждението за превръщането на отрицателната енергия във водеща в целия свят.

{gotop}

 


Още статии по темата:

 

Интервю с виолетовия генерал Деян Колев

Деян Колев: Дете индиго дреме в Бербо

Интервю с Деян Колев експерт по енергийни корекции

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев