Get Adobe Flash player

В-к Ретро: Изграждам енергиен щит над Балканите

- Господин Колев, отскоро организирате един нов съюз - „Сириус". Какво е това?

 

- Това е политическа партия в малко по-различен формат. В момента организираме сьюза. Идеята е в него да членуват само индигови, виолетови, кристални и бели сьще-ства. Става дума за хора от шестата раса. Те ще се подбират спрямо цвета на аурата. В съюза ше членуват всички видове индигови хора в страната.

Това е нещо, което се прави за първи път в света. Също така подготвям и много проекти, така че да станем първата инди-гова страна в света. Българският народ е избран, конкуренция са ни само евреите. Това вече всички го знаят. Просто нашата ДНК и тяхната е една и съща - най-силната на света. Това нещо е описано подробно от Учителя Петър Дънов.

- Българите разбират ли ви и присъединяват ли се към вашата организация?

- Ние сме още в начален етап.

- Казвате, че израелският народ се изправя до нас. Дали ще има обаче нови атентати, подобно на този в Бургас?

- Атентати има в целия свят и според мен го правят американците. Евреите командват Англия и Америка. Това си е тяхно дело. за да се предизвика война между Турция и Сирия или Израел и Иран. Този конфликт съм предсказал още преди 20 години. Знаете, че ако Иран нападне някого, това означава  трета световна война. Пред хората обаче предстои галактически преход. Българите като избран народ имат три портала за него. Те са отворени и в момента, но само за висшите души. България ще бъде спасена. Мога да ви кажа също така, че съм изградил един енергиен щит, който покрива Балканите.

- Със сигурност знаете, че майте са предрекли: през декември тази година ще дойде краят на света. Дали това е вярно?

- Тогава ще се отвори галактическият портал. По това време Вселената ще се подреди. През галактиката ще премине един фотонен лъч. Той ще подреди цялата галактика. Лъчът е с много силна и мощна вибрация, която усещаме от началото на годината. Признаците са, че има много инфаркти и инсулти, както и много смърт в страната.

Просто когато тази енергия влиза в Земята, някои хора не са подготвени за това чудо и не могат да издържат физически. До декември вибрацията ще се повиши още повече. А ние трябва да се отдаваме на любовта и духовното развитие. Оттам може да дойде тази енергия, светлина или любов, която се сипе от галактиката. Така че няма да има край на света, а преход, който ще помогне на Земята. В момента тя е болна, защото всичко от нея е извадено - и златото, и кристалите. На хората предстои да влязат в пето измерение. Възможно е дори да си запазим и телата. Тогава всички ще живеем в хармоничен свят.

- Вие сега подготвяте и поредния си проект, в който ще опитате да докажете, че българите са на 15 000 години. Това наистина ли е така?

- Цялата информация за нас, българите, е била скрита. И това е сторено отново от същите хора, за които вече говорих. Но ние сме избраният народ и за това има много факти и доказателства. Помагаха ми и много историци, а освен това аз имам и канал към Космоса, откъдето тече тази информация. След края на Атлантида българите създават държавата си - не я бъркайте с държавата на Аспарух. Те са наричали себе си тогава булгари. Един ден ще излезе истината за нашия народ. Голямата лъжа ще падне. Ще стане ясно. че голяма част от хората в Русия са българи, но ги карат да се подписват като татари. Говорим за сънародниците ни от Волжка България.

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев