Get Adobe Flash player

blitz.bg: "Деян Колев: Люба Кулезич е индигово дете"

Депутатът Антон Кутев е с червено-жълта аура, значи здраво стъпил на земята, а Доброслав Димитров от ГЕРБ е от шестата раса


Деян Колев е роден през 1974 г. в град Ловеч. На 20-годишна възраст вече е активен лечител и с дарбата да предвижда събитията. Завършва висшето си образование в СА “Д. А. Ценов” - Свищов, специалност “Маркетинг и реклама”. По това време започва да събира първите си групи, където обучава своите състуденти в работа с енергии и прави контакти с духовните си водачи в големи групи. През 2009 г. внася единствената у нас руска аура камера и става истински търсач на индиго хора, благодарение на уникалния уред, който е единственото доказателство за тяхното съществуване. Рейки мастър Деян Колев сформира фондация “Сириус 2018”, която събира средства за изграждане на три духовни центъра на територията на България. В тях ще се обучават индиго същности и ще се развиват техните разностранни способности.

През 2011 г. отваря врати и “Галактически център Сириус 2018”, където екипът на Деян Колев работи с аура камерата и квантов анализатор за ранна здравна диагностика, а самият той изчиства негативни влияния, видими само на аура камерата, изгражда енергийни защити на 8-13 чакрена система, с която единствено той работи в България. Автор е на бестселъра “Аурата на България”. Потърсихме го за разговор по повод новия проектозакон за лечителите.

- Г-н Колев, реално ли е според вас очакването ни лекарите, народните лечители и екстрасенсите да работят заедно?
- Не знам как ще стане това, защото, по принцип, лекарите трябва да работят в болниците. А народните лечители, първо, трябва да се изследват дали имат способности. И точно аура камерата, измислена от руските ядрени физици, може да помогне в това отношение. Това е уред, който в момента притежавам, заедно с последния нов софтуер (има го само в България и в Русия). Този нов софтуер “вижда” абсолютно всички нарушения по биополето, дали имаш отрицателно въздействие или някакви заболявания. Държавата трябва да се замисли да си го вземе, защото така тотално ще се решат проблемите с врачките в страната. Много шарлатани има у нас, така е, но за последните три-четири години, откакто е внесен този уред, повечето прекратиха дейността си, от училище “Маг” избягаха в Испания. Аз подготвям втора книга, в която ще упомена имената на още от тези т.нар. шарлатани. Всъщност, те не са шарлатани, а лъжци без способности. Аз имам и снимков материал на някои от тях.

- Бихте ли уточнили как се разбира дали даден лечител, екстрасенс или ясновидец има наистина такива способности?
- За хората, които имат ясновидски способности, се вижда от шестата (третото око) и от седмата чакра. На аура камерата тези две чакри трябва да работят на 70-80%. Това означава, че човекът е истински лечител или индиго и че има способности. Тези, които работят с първа, втора, трета чакра, са материални хора и търсят само изгодата. Така директно виждаме шарлатанията.

- Вероятно сега проблемът ще е как да се узакони тази шарлатания, защото много хора пострадаха. Предложението сега е комисия да преценява кой има лечителски способности, но поне аз не виждам как ще стане това.
- На мен това ми е много интересно - как ще доказват без аура камера кой има такива способности?

- Това все още не се знае. Вероятно имат методика, с която да правят изследването.
- Само с аура камерата може да се види дали човек има дарба за лечител. Това го говоря вече четири години. Добре, че в последно време хората започнаха вече да се усещат. Слага си човекът лявата ръка и всичко се вижда цветно - аура, чакри, способности за лечение, индиго - кой какъв е. Защото повечето от тези екстрасенси и лечители, от които ни писна на всички вече да слушаме за тях, първо трябва да се погледнат в огледалото и да се видят какво представляват и дали могат да говорят нормално. Аз съм се обаждал дори в “Господари на ефира”, защото при мен идват хора, които ми се оплакват кой

с колко пари ги е завлякъл поредният лечител

с обещанието да ги излекува от рак, например. Нека да има лечители - това е хубаво. Искахте имена - има един човек, Алексей Шадрин, той се занимава с деца-индиго. Оплакванията от него са много. Това са хора, които са идвали при мен. Имам и доказателства за това. Той твърди, че обръщал хората от нормални (жълти) в индиго. А всъщност те са били индиго, кристални, бели същества и той им е откраднал цялата енергетика и ги е свалил на най-ниско ниво, като ги е разболял.

- Това са оплаквания от неговата дейност, така ли?
- Да, това са оплаквания от мои клиенти и се вижда, че това става все по-голям проблем в цялата страна.

- Той продължава ли да работи?
- Той продължава да работи и си е направил центрове по цялата страна, но никой не взема мерки, въпреки че лежа и в затвора. Той работи с излъчватели, с приспиване на съзнанието, зомбиране... След това клиентите, които идват при мен, са с напълно разрушено здраве. Има характерни симптоми, които се проявяват в тези случаи и хората трябва да ги познават. Той унищожава сега бъдещето на България - децата-индиго. И този човек няма място в страната ни, но не виждам кой ще го изгони...

- Какви са тези симптоми, за които говорите?
- Болки в главата и в гърба, страх и неврози се отключват след неговите семинари. Хората са уплашени и ме карат да говоря за този проблем, а те мълчат. А аз съм и длъжен да го кажа, тъй като той се намесва в цялата аура на България и изсмуква енергията на бъдещето на страната ни - индиго хората. Затова и колкото по-бързо ликвидираме тези шарлатани, които се представят за лечители, толкова по-добре е за всички нас.

- Да изпратим покана тогава от ваше и от името на нас, журналистите, към всички ясновидци и лечители да се изследват при вас, за да докажат способностите си, а ние ще публикуваме резултатите от изследванията им.
- Съгласен съм. Нека всички, които искат да се дистанцират от шарлатаните, да откликнат на тази покана. Аз ги приканвам към това вече четири години, но никой не идва. Просто ги е страх. Как да дойдат, да се изследват и сами да се разобличат?

- Другото разумно предложение е тази аура камера да влезе в изследванията, които ще прави комисията, преди да издаде лицензите на народните лечители.
- Хубаво ще е, защото това ще е наистина доказателство за наличието на такива способности.
Този уред се

използва и в клиниката на проф. Мулдашев

Така че науката трябва да победи в тази сфера.

- Вие сте изследвали много представители на съдебната власт, прокуратурата, от Министерския съвет. Какво ги доведе при вас и какви са тези хора, които искат да се изследват, имайки предвид общественото им положение?
- За последните четири години не само съдебна система, Министерски съвет и прокуратура са искали да ги изследвам. Идвали са и лекари, и хора въобще от цялата страна. Аз гостувам в различни градове и при мен идват най-различни хора. Явно са се обърнали към мен, за да си видят каква им е аурата - уникално е да видиш себе си, обгърнат от светлина.

Другата причина е, че напоследък се заговори много за шестата раса и те искат да разберат дали са част от нея. Чрез аурата се вижда как работи духът, душата и, разбира се, тялото. Интересното е да видиш освен аурата и това дали си човек-индиго.

- А до края на 2012 г. какво ни очаква? Миналата година дадохте прогноза, че през 2012 г. ще ни имплантират някакви чипове. Бихте ли пояснили какво имате предвид?
- Такива чипове се имплантират вече на хората по цял свят. В България - също.

- Кой ги поставя тези чипове?
- Влезте в интернет и вижте - има си обяви на клиниките, в които се поставят. Дадена е информация колко е голям чипът, колко мегахерца е, как работи, къде се поставя. Това вече официално е практика в цял свят.

- Това по тяхно желание ли се прави?
- По тяхно желание, естествено. А от другата година ще стане задължително за всички. Сложим ли си чиповете, естественото ни развитие досега се нарушава.

- Споменавате по-известни имена, които са си правили при вас изследване с аура камера, сред тях са Венета Райкова, Гала, както и Сашка Васева.
- Сашка Васева е кристален човек или по-точно лавандулов тип. Тя се занимава с учението на Петър Дънов и е духовно развит човек. Разбира се, не е само тя - и много други са се изследвали при мен.

- Вие се представяте и като лечител и астролог, освен изследванията, които правите с аура камерата. Как разбрахте, че можете да лекувате хората и какви способности притежавате?
- По-правилно е да се каже, че правя енергийни корекции, а не лечение. Аз дори и не докосвам хората с ръце. С мощната енергия на духа ми, която през последните 20 години съм развил, използвам различните си способности. Ясновидец и лечител бях още преди 20 години, когато в България се лееше восък. Сега се използва енергията, светлината.

- Кажете нещо за хората, които са идвали при вас да се изследват?
- Партньорката ми, с която работим, Неда Терзиева е изследвала в ефир Доброслав Димитров от ГЕРБ. Неговата аура е в бял цвят - това означава, че е от т.нар. шеста раса, с индиго същност и с много силно развита интуиция. На Антон Кутев от БСП аурата е в оранжево-червен спектър, което означава, че е с много земна същност, здраво стъпил на земята. Аурата на омбудсмана г-н Пенчев е в оранжево-жълт спектър. Личи си по аурата, че се занимава с проблеми на доста земно ниво. Той е аналитичен, научно настроен и интелектуален. Има много силен логичен ум, който му помага в работата. Аурата на Георги Лозанов свети в зелено, което го характеризира като учител, с много бързо работещ ум. Зеленият спектър е характерен за най-комуникативните хора. Аурата на Соня Иванова е в жълт спектър - много творческа личност, с нови идеи и силни емоции. Мишо Шамара е бил дете индиго, но е загубил качествата си, защото се е отдал на прекалено земни неща. Люба Кулезич също е дете индиго и има много силна интуиция, а аурата на Мия Сантова е в жълто - силна воля и много добра самооценка.

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев